leverandører

Er din virksomhed leverandører af udstyr til danske virksomheder, og er I interesseret i at samarbejde med PAMA Leasing om at tilbyde kunderne den bedste finansielle løsning.


PAMA Leasing er uafhængig af specifikke leverandører, men vi har et tæt samarbejde med flere førende leverandører. De ser det som en stor fordel, at de kan tilbyde fordelagtige finansieringsløsninger, som er tilpasset det udstyr de sælger, og som dækker deres kunders behov.

 

Kendskab til forskellige typer udstyr og erhverv er vigtigt for at kunne tilbyde veltilpassede finansieringsløsninger. Gennem mere end 25 år med specialisering inden for udstyrsfinansiering til erhvervslivet, har PAMA Leasing etableret sig med et godt kundenet.


Finansiering som en del af det samlede tilbud giver dine kunder et bedre totalprodukt. Det er enkelt for kunden at kunne klare det hele på et sted, samtidig med at det letter købsbeslutningen.


For at vores samarbejdspartnere nemt og hurtigt skal kunne beregne og ansøge om leasing for sine kunder, forslår vi at du som leverandør kontakter os på forhånd og indgår aftale om leasing af dit udstyr.


Kunne I tænke jer at drøfte mulighederne for et samarbejde med os? Så kontakt os.PAMA LEASING A/S. Søren Nymarks Vej 25, 8270 Højbjerg. Tlf: 86 92 78 99.  info@pamaleasing.dk. CVR: 10413095